Hej hola, co se tak v Karibiku dělá

Lucie Weissová | 8. 1. 2018 | Vstoupit do diskuze

Už se vidíte za své prvotřídní výkony na HOT Tripu v Karibiku? Tak právě pro vás máme malou ochutnávku, kterou nám naservírovala šestice zapálených manažerů Partners. A když vydržíte číst až do konce, dozvíte se, kam na jaře 35 z vás vyrazí!

Hej hola, co se tak v Karibiku dělá

Zima (alespoň ta astronomická), vánoční stromek v obýváku a pohoda s cukrovím u televize? Takto tráví prosincové svátky většina z nás. Ne však manažeři David Michálek (M3), Michal Višenka (M2), David Kundrt (D1), Monika Špryňarová (M1), Josef Bella (M3) a Marie Kašparová (VIP C), kteří si přes Vánoce vyrazí na Barbados!

Respektive Barbados už byla taková „oddechovka“ v porovnání se začátkem jejich výpravy, jenž se odehrál na katamaránu na trase Martinik – Sv. Lucie – Sv. Vincent a Grenadiny. Když pomineme dech beroucí krajinu, dobrodružství na ostrovech sopečného původu a tradiční doutníky, možná si řeknete, co dalšího se jako tady dá dělat?

Karibik

Popravdě dost! Třeba navštívit místa, kde se plavil legendární kapitán Jack Sparrow, zaskotačit si v přírodních vulkanických bahenních lázních, vykoupat se v laguně s vodopády, plout za noci širým Atlantikem nebo se potápět u vraku lodi. Jenže něco nám tu stále chybí…

Pochopitelně! Rum a návštěva destilérky nejstaršího rumu světa. Samozřejmě i s ochutnávkou.

Jak dovolenou hodnotí jeden z účastníků – David Kundrt? „Celých 14 dní jsme si s partou náramně užili. Podnikání v Partners nám otevřelo možnosti cestovat na místa, o kterých se nám dříve ani nesnilo. Nejenže díky podobnému výletu skutečně zrelaxujete, ale navíc vás to namotivuje k dalšímu tvrdému makání.“

Doufáme, že jsme vás tímto „turistickým okénkem“ trochu navnadili k dalším vašim skvělým výkonům a v březnu se na vás budeme těšit na JAMAJCE!

3

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: