S Partners až na vrchol rozhledny

Partners | 4. 10. 2017 | Vstoupit do diskuze

Od roku 2015 se ve Lbosíně ve středních Čechách koná pravidelně běžecký závod na rozhlednu Špulka, která je dominantou Divišovska. Mezi odvážlivce, kteří se vydali potit krev na lesní cestu či šotolinu byl i zástupce Partners Luboš Mrázik (M1) se startovním číslem 70. Ten společně s Annou Šmídovou a Anežkou Aubrechtovou zajišťoval Partners zázemí a zaměřil se také na osvětu v oblasti financí mezi sportovci.

Nejmladší účastnicí závodu byla dvouletá holčička Sára Studničková. Oproti tomu se nejzkušenějším závodníkem stal sedmašedesátiletý Jaroslav Vlach, od kterého by se mnozí mladí mohli inspirovat.

 

Velkou radost udělal nejen dětem, ale i dospělým skákací hrad, který byl celý den okupován značnou částí sportovců.

Organizátoři z SDH Dalovy pak ocenili a poděkovali Partners a ostatním sponzorům za poskytnuté věcné ceny pro nejrychlejší závodníky. Ty udělaly všem oceněným velkou radost a tým kolem Luboše Mrázika také věří, že pomohou dalšímu zvyšování finanční gramotnosti.

A proč vlastně Partners a Špulka Race?„Odhodlání, dosažení cílů, houževnatost, odvaha, překonávání překážek, společné sdílení krásných chvil... To všechno jsou důvody, proč jsme se rozhodl podpořit běžecký závod Špulka Race. Ta podobnost hodnot totiž není náhodná. Akce byla vnímána velice úspěšně a příští rok se těšíme zas!," uzavírá Luboš.

5

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: