Oblek, který sedí

Markéta Daxnerová | 9. 10. 2017 | Vstoupit do diskuze

Padnoucí střih, pohodlí, vysoká kvalita materiálů, delší životnost a také zvýšení sebevědomí a osobního statusu. To jsou jen některé z výhod, které vám může přinést oblečení na míru. Pořídit ho můžete v designovém prostředí krejčovství Galard v Praze i v Brně. V říjnu tam navíc po prokázání se vizitkou Partners koupíte obleky řady Business se slevou 25 % a košile řady Standard se slevou 18 %.

V málokterém odvětví záleží na image a skvěle padnoucím oblečení, tak jako ve financích. O tom, zda vám klient svěří své peníze či budoucí spolupracovník kývne na spolupráci, rozhodují často už první minuty setkání a oblečení v tom hraje přední roli. Domluvili jsme proto spolupráci s krejčovstvím GALARD, které navazuje na prvorepublikovou tradici ručního šití oděvů.

 „Neděláme kompromisy a zakládáme si na osobních vztazích s našimi zákazníky. Jen díky tomu jsou naše oděvy na míru prvotřídní a perfektně padnou“, říká Karel Řepa, fashion consultant salonu GALARD s tím, že oblečení šijí z nejkvalitnějších anglických, francouzských a italských látek.

Krejčovství má pobočku v Praze i v Brně a po celý říjen se tam jako poradce či manažer Partners můžete těšit na obleky řady Business se slevou 25 %, cena tak bude lehce přes 16 000 Kč, a košile řady Standard se slevou 18 %, u kterých bude cena lehce přes 2800 Kč. Stačí se jen prokázat vizitkou Partners.

A jak vypadá taková výroba košile na míru? „Vše začíná precizním změřením. Během dalších sedmdesáti třech kroků vznikne ze čtyř čtverečních metrů prvotřídní bavlny košile podle představ zákazníka. Vybírat může z desítek druhů kvalitních italských látek, desítek límců a čtyř tvrdostí jejich provedení, třinácti typů manžet, čtyř variant zeštíhlení, šesti druhů zapínaní, tří různých záhybů na zádech, různých barev knoflíků i prošívání a samozřejmostí je monogram,“ přibližuje Karel Řepa a doplňuje, že výroba košile na míru trvá 3 týdny. Možná je ale i expresní výroba do 5 pracovních dnů.“

9

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: