Výroční konference 2017: Slavíme 10 let

Markéta Daxnerová | 14. 6. 2017 | Vstoupit do diskuze

Výroční konference a oslava našeho desátého výročí je konečně tu! Scházíme se v Jízdárně pražského hradu a čeká nás nabitý program. Nemůžete tu být, ale chcete vědět, co se bude dít? Sledujte naši on-line reportáž přímo z centra dění. Začínáme už za pár minut.

8:00 – V zákulisí probíhají poslední přípravy a terasa Jízdárny pražského hradu se pomalu zaplňuje. Počasí nám přeje a hosté si vychutnávají snídani. Nechybí vajíčka, slanina, křupavé croissanty a spousta dalších dobrot.

9:15 – Otevírá se sál. Všichni se pomalu usazují. Na tvářích je vidět očekávání, co si pro nás organizátoři připravili.

9:35 – V sále se stmívá. Po úvodní znělce na pódium přijíždí robot, který zdraví diváky. Přichází také moderátor konference Libor Bouček. Robot spouští video vzkazy našich „kamarádů“. K narozeninám nám přeje mimo jiné Michal David, Kateřina Neumannová, Patrik Eliáš, nebo Pavol Habera.

9:45 – Je již tradicí, že součástí výroční konference je také charita. Letos pomáháme malé Valérii Petrové, která trpí svalovou atrofií. Libor Bouček vyzývá přítomné, aby jí svým příspěvkem pomohli k zaplacení její léčby.

9:50 – Sledujeme videa se vzkazy našich zakladatelů. Mimo jiné vzpomíná Honza Majer, jak vznikl název Partners. „Setkali jsme se s Petrem Borkovcem a mluvili o tom, že pořád nemáme ten název. Petr říká: „Já jsem se díval, jak se takové firmy jmenují v zahraničí a vždycky je to něco a partners. A já: „Tak jo, Partners!.“

10:05 – Na pódium přicházejí Radim Lukeš a Petr Borkovec. Sledujeme další dávku videí, tentokrát na téma brand, osobnosti, produkty, technologie, eventy a čísla. Radim s Petrem každé vtipně glosují a vzpomínají na zákulisní události.

10:45 – Začíná prezentace Radima Lukeše na téma „Lidé, vztahy, a příběhy aneb z minula do budoucna“. Radim připomíná, že Partners jsou koncept úspěchu. Budoucnost podle něj bude dobou matrixu plnou technologických i produktových novinek a  hodnotového přístupu, díky kterému máme už dnes mezi svými klienty téměř 700 milionářů a nadšeným klientem je i generální ředitel Allianz Jakub Strnad.

11:05 – Prezentuje Petr Borkovec. Rozhodující podle něj není, to co už bylo. Nesmíme se spokojit s tím, co jsme už vybudovali. Rozhodující nejsou ale ani naše plány a cíle. Rozhodující je odhodlání růst a inovovat dál! Schopnost se měnit, vyvíjet se, bojovat proti statu quo. „Neznám budoucnost, ale vím, že budeme lídr trhu a inovací,“ uzavírá své vystoupení.

11:32 – Pavel Kohout prezentuje novou investiční kalkulačku.

11:45 – Na obrazovkách běží video rozhovor Radima Lukeše s Andrejem Babišem. Bývalý ministr financí na otázku, jaké vlastnosti by měl podnikatel mít, odpovídá, že důležité jsou hlavně sny a vize. Kdyby si mohl znovu vybrat, opět by podnikal.

12:00 – Oběd. :-)

13:20 – Vracíme se po příjemném obědě na slunečné terase a posloucháme video přání našich obchodních partnerů. Děkujeme všem za milá slova!

13:35 – Libor Bouček zve na pódium Partnery a dále 140 lidí, kteří v Partners působí už deset let. Muži dostávají manžetové knoflíčky s logem Partners a ženy krásné brože ve tvaru loga Partners. Následuje společná fotografie.

13:45 – Petr Borkovec a Partneři děkuji také pracovníkům centrály, kteří tu jsou s námi už těch zmiňovaných deset let.

13:50 – Je tu první povyšování. Radim Lukeš a Jitka Lucbauerová vítají na pódiu 23 nových M1. Dostávají plakety a opět je tu společné foto.

14:00 – Ani letos nechybí speciální hosté. Prvním z nich je jezdec Rallye Dakar Martin Prokop. Rozhovor s ním vede Mike Oppl, který tradičně srší vtipem. Pokračuje vyhlašování. Všichni ocenění dostávají od Mika lahev vína se speciální etiketou vytvořenou jen pro dnešní příležitost.

14:15 – První kategorií je Obchodník roku. Na třetím místě je Zdeňka Maroušková, na druhém Oksana Hodboďová a první je nikdo jiný než legendární Tomáš Malkus. Následuje kategorie nejlepší VIP CO kancelář. Na třetím místě Štěpán Novotný, na druhém David Kučera a na prvním Valér Klukan. Třetí kategorií je nejlepší franšíza. Třetí je PM Semily, druhý PM Brno - Nové sady a nejlepší je PM Tábor. Gratulujeme!

14:30 – V kategoii Nej Team Manager roku vítězí Zdeněk Hromek. Nej M2 je Vilém Mikeška. Nej M3 Aleš Plch, Nej D1 Michal Krejčí. A to nejlepší naposledy, Nej D2 je Jan Vodehnal.

14:56 – Na pódium se vrací Libor Bouček a zve na scénu nejlepšího hokejbalistu české extraligy Tomáše Fejfara. Rozhovor s ním přichází udělat Radim Lukeš. Co motivuje jeho generaci? "Myslím, že to je pořád stejné. Prachy, auto, pěkná baba," odpovídá se smíchem Tomáš.

15:05 – Povyšujeme M2. Máme jich celkem sedm. Gratulujeme a přejem spoustu elánu do další práce a k dalšímu povýšení.

16:00 – Vracíme se po coffee breaku. A česká nás další speciální host – ekonom a bývalý guvernér České národní banky Miroslav Singer. Jaký je výhled regulace finančního zprostředkování?, ptá se ho mimo jiné Petr Borkovec. "Myslím, že tlak na zpřísňování v dohledné době nepovolí," následuje odpověď.

16:30 – Vyhlašujeme speciální kategorie. Ocenění dostanou již zmíněné Mikovo víno, hodinky Prim a knihu osobně podepsanou Miroslavem Singerem. První speciální kategorií je Nejzodpovědnější manažer roku 2016. Stává se jím Michal Řezáč. Následuje Největší meziroční růst a pro první cenu si přichází Zdeněk Hromek. Co stojí za jeho vítězstvím? "Aktivity a restartovaná vize," vyjmenovává Zdeněk.

16:42 – Vyhlašujeme kategorii Nejkvalitnější produkce. Vítězí Zuzana Červenková. Čtvrtou speciální kategorií je Nejlepší pravidelná produkce. Na prvním místě je Jan Machoň. Následuje Nejlepší hypotékař roku a stává se jím již tradičně Tomáš Malkus.

16:50 – A máme tu kategorii Největší přínos pro rozvoj společnosti. Za partnerství Petra Kroupy tuto cenu získává Václav Valášek. U Radima Lukeše tuto cenu obdržel Vladimír Weiss. Petr Borkovec nominoval Zdeňka Hromka. Za partnerství Jitky Lucbauerové cenu získal Martin Jedlička. U Mika si cenu přebírá Tomáš Bubeník a u Karla Marouška Josef Bella.

17:02 – Oceňujeme manuálový tým. Petr zve na pódium Michala Balka, Davida Kundrta, Jana Hárovníka, Karla Jiříčka, Honzu Vodehnala, Josefa Bellu, Marka Lišku a Radka Strašíka. Děkujeme hoši za vaši práci.

17:07 – Nejznámější mediální tváří se stává Ondřej Hatlapatka.

17:13 – Na pódiu s Petrem Kroupou další speciální host – golfistka Klára Spilková. Co vnímá jako zásadni pro svůj profesionální růst? "Důležité je pro mě udržovat si vášeň a vnitřní motivaci."

17:27 – Povyšujeme M3. Je jich celkem šest. Všem gratulujeme!

17:33 – Pokračujeme v sérii speciálních hostů. Máme tu basketbalistu Jiřího Welsche a rozhovor s ním vede osoba nejpovolanější, jeho bratr Petr (D2). "Je talent klíčový?", zní jedna o otázek. "Talent je jen závazek k tvrdé práci," odpovídá Jiří.

17:49 – Přichází povyšování v "královských" kategoriích. Nejdříve na D1. Novým Directorem je Aleš Plch, který si zve na pódium i svou manželku Petru, která je jeho múzou v životě i v byznysu.

17:59 – Na pódiu je legenda nejenom českého hokeje, Patrik Eliáš. Přibližuje pozitiva i negativa života hráče NHL a na otázku, zda má svého finančního poradce odpovídá, že má a je s ním spokojený, ale cesta k tomu pravému byla trnitá.

18:10 – Je tu vrchol večera, povyšování na D2. Na pozici Senior Directora se vrací Michal Krejčí. Patrik Eliáš mu předává svůj podepsaný dres a od Mika dostává tři "malé" dárky - mimo jiné jako nastávájící otec Deníček moderního fotra. Michal děkuje Partnerům, své partnerce, spolupracovníkům a Honzovi Vodehnalovi. Partners jsou pro něj jeho láska.

18:32 – Narozeniny slaví nejenom Partners, ale i Petr Borkovec. Za čtrnáct dnů mu bude 40. Radim mu předává poukaz na 40 "meníček" v jeho oblíbeném řetězci rychlého občerstvení. Není to My Food, ale KFC.

18:47 – Petr nezůstává pozadu a jako "dárek" Radimovým nedávným 45. narozeninám zve na pódium jedinou českou Miss World Taťánu Kuchařovou. Radim vypadá potěšeně, ale tím dárky pro něj nekončí. Dostává ještě jeden praktický, speciální vydání manuálu k finanční analýze. Čte se lépe než PDF v telefonu.

19:00 – Končí oficiální část konference. Na terase čeká raut, dívčí elektrické smyčcové trio Inflagranti a pak překvapení večera, koncert kapely Kryštof.

To ale není vše. V nejbližších dnech se můžete těšit na rozsáhlou fotogalerii a také přehled všech oceněných a povýšených.

Mezi autory fotek v tomto článku patří mimo jiné Stanislava Lišková. Děkujeme!

17

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: