Ředitelský marketingový budget přinesl Mikuláše do jižních Čech

Petra Příchovská, Markéta Daxnerová | 23. 12. 2015 | Vstoupit do diskuze

Rozesmáté děti, spokojení rodiče i budoucí spolupracovníci. Pod taktovkou ředitelky Petry Příchovské se na začátku prosince uskutečnila mikulášská nadílka ve stylových prostorách Mlýnské stodoly v Šindlových Dvorech u Českých Budějovic. Akce pro VIP klienty, budoucí kolegy a jejich ratolesti proběhla také díky ředitelskému marketingovému budgetu.

Mikuláš v jižních Čechách letos díky Partners naděloval ve velkém stylu. Akci pro více než 130 dětí a celkově téměř 500 lidí z řad stávajících i budoucích klientů a spolupracovníků pořádalo ředitelství Petry Příchovské ve spolupráci s marketingovou agenturou a centrálou Partners.

„Jednalo se o druhou největší akci, na kterou byla letos čerpána podpora z ředitelského regionálního marketingového budgetu,“ říká Hanka Procházková, která má rozpočet na starosti.

A jak samotná akce probíhala?„Mikuláš, pro velkou radost dětí, rozdával balíčky s adventním kalendářem a jinými sladkostmi. V nadílce se také ukrýval malý kousek uhlí, aby děti nezapomněly, že „čert nikdy nespí“ a stále je sleduje. Bylo úžasné sledovat jiskřičky radosti v očích dětí a sem tam se zaleskla i slzička, když se čert objevil příliš blízko,“ popisuje mikulášskou nadílku Petra Příchovská.

V příjemném prostředí restaurace s vánoční výzdobou v barvách Partners nechyběla ani zábava pro dospělé. K tanci hrál DJ, soutěžilo se o zajímavé ceny a na hosty čekalo také bohaté občerstvení ve formě rautu.

Atmosféru společného setkání v předvánočním čase měli možnost poznat také budoucí spolupracovníci Partners. „Těmto hostům jsme se věnovali hlavně v navazující večerní části, během after party, která skončila krátce po půlnoci. Velmi kladně hodnotili, že s klienty máme přátelské vazby a že se o ně zajímáme i ve volném čase,“ říká Petra Příchovská.

A jak akci hodnotí sama její organizátorka? „Díky zpětným vazbám víme, že celá akce sklidila velký ohlas, což nás velmi potěšilo. Tedy za nás cíl splněn. Spokojenost rodičů a pohoda nás všech. Doufám, že další společná akce bude minimálně stejně tak úspěšná, jako tato. Úžasný team building,“ ocenila s úsměvem Příchovská.

75

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: