Na výroční konferenci se lámaly rekordy

Lada Kičmerová | 14. 3. 2014 | Vstoupit do diskuze

Výroční konference v hotelu Clarion udělala 13. března tečku za týdny důkladných příprav. Bohatý program, kterým provázeli tak jako loni sporťáci Vojtěch Bernatský a Petr Svěcený, byl doslova nabitý zajímavými momenty.

Hned po oficiálním startu v 9:00 se začalo třetí patro hotelu Clarion rychle zaplňovat návštěvníky výroční konference, kteří vážili cestu z nejrůznějších koutů republiky. Podle svého gusta se mohli občerstvit u švédských stolů, kde na ně čekala snídaně ve velkém stylu. Posilněni si tak mohli užít zahájení konference, kterého se zhostil Partner Radim Lukeš. Dopoledne byly na pořadu prezentace vedení. Postupně se na pódiu vystřídali Radim Lukeš, Petr Borkovec, Michal Špaňár, Karel Maroušek, Pavel Kohout a Petr Welsch. Prezentovaly se výsledky firmy, situace na trhu a ani motivační proslov nechyběl. Karel Maroušek uvedl své nové matematické vychytávky v rámci provizního systému a Petr Welsch se jako zástupce sítě pokusil vyvolat v přítomných novou energii do práce.

Kuriozity kam se podíváš

Coffee break v pravé poledne byl vítaným osvěžením pro všechny přítomné. Mohli se tak připravit na salvu vtipů Mika Oppla, který se chopil odpolední části programu. Uvedl se jako skvělý bavič. Při pohledu na zaplněný sál bylo chvílemi těžké spatřit nerozesmátého hosta. Byly vyhlášeny speciální kategorie a také předána ocenění za kuriozity v rámci Mikova partnerství. Založil tak sbírku kuriozit Partners. Od příštího týdne budete moci i vy zasílat vaše zajímavé kuriózní historky z práce, které budou umístěny v sekci Kuriozity na jsmepartners.cz.

Erik Brychta přebírá komiks a Knihu rekordů za rekord: Největší zabiják

Zlomíme rekordy či nikoli

Po obědě se ujal slova Partner Petr Kroupa, který vyhlásil nejlepší manažery a ředitele roku. Spolu se sporťáky Vojtou a Petrem na pódiu vytvořili zábavnou trojku. Oceňování se odvíjelo svižným tempem. Na pódiu se objevilo také logo Partners – tyrkysový strom pokrytý vizitkami členů Partners, kteří si je podle pokynů vzorně přivezli s sebou, aby mohl být zlomen nový rekord. Strom byl nakonec pokryt úžasným počtem 577 vizitek, i přesto že v živém video vstupu byl odhalen jeden z moderátorů Petr Svěcený, jak vizitky strhává. Zároveň Miroslav Marek z agentury Dobrý den, který překonání rekordu v počtu vizitek na jednom logu potvrdil, vyhlásil pokus o překonání další rekordní výzvy. Tou byl rekordní počet elegánů s motýlkem v jednom sále. Po vyhlášení poslední kategorie nejlepšího Senior Directora za rok 2013, kterým se stal Erik Brychta, přišla na řadu delší přestávka. Během ní měli hosté šanci občerstvit se a převléknout do večerního.

MIchal Špaňár jménem centrály převzal certifikát za rekordní počet vizitek na jednom logu

Síň rekordů a Síň slávy

Přesně o půl sedmé do sálu začaly proudit prudce elegantní páry. Pánové se slavnostním motýlkem, dámy v koktejlkách a jmenování do pozic, kterých Partners dosáhli v roce 2013, mohlo začít. Skvělou zprávou, kterou přítomné obdařil Miroslav Marek, bylo zlomení dalšího rekordu. V sále se najednou shromáždilo 329 pánů, kterým se na krku vyjímal kýžený motýlek. Další novinkou byla Síň rekordů a závěrečná Síň slávy. „Nejvíce mě rozhodně zaujala Síň slávy. Denně si neuvědomujeme, kolik už je práce za námi. Jestliže někdo udělá nějakých 30 milionů bankovních jednotek v historii šesti sedmi let, je to naprostá bomba. Běžně řešíme jen měsíc, který máme před sebou,“ vyjadřuje se Senior Consultant Pavel Dvorský. Jak se celý program posouval k závěru a na pódiu se mezi oceňovanými začaly objevovat známé tváře řady manažerů, ředitelů, ale i všech Partnerů společnosti, o dojetí a emoce nebyla nouze. Tak jako každý rok se mohli všichni, kdo se na chodu Partners podílejí, zastavit a ohlédnout za skvělou prací, kterou odvedli. Oblíbená afterparty, která trvala až do ranních hodin na sebe nenechala dlouho čekat.    

Prohlédněte si fotografie z akce roku!

110

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: