Leaders Club v Kaprunu

Partners | 20. 3. 2011 | Vstoupit do diskuze

Poslední Leaders Club se hodně vydařil - ti nejlepší z Partners vyrazili do rakouského Kaprunu na sjezdovky i za relaxem. Podívejte se na fotky.

17. únor 2011 bylo datum, na které se těšila více než stovka účastníků Partners Leader’s Clubu. Právě v tento den totiž začal zatím nejexkluzivnější Leader’s Club, pořádaný tentokrát ve spolupráci s pojišťovnou Generali v luxusním wellness hotelu Tauren Spa Kaprun.

Po příjezdu všech účastníků, kteří se do Rakouska sjížděli jak osobními auty, tak dvěma vypravenými autobusy, zahájili celý LC Radim Lukeš, Petr Borkovec a Katka Palková se zástupci pojišťovny Generali. Když vrchní ředitel pojišťovny Miroslav Řezník a manažer pro Partners Vítek Havliš prohlásili, že v ničem nedělají kompromisy, netušil ještě nikdo z přítomných, že slovo „kompromis“ se s tímto Leaders Clubem opravdu spojovat nebude.

Špičkový hotel s luxusním zázemím, skvělé jídlo, přátelská atmosféra, perfektní lyžování i zajímavý program plný legrace i adrenalinu. Tak by se stručně dal prodloužený víkend v Kaprunu charakterizovat.

Mezi vrcholy LC rozhodně patřila návštěva typické rakouské krčmy, kde se skvělá zábava (za vydatné pomoci DJe) rozjela do pozdních večerních hodin. Svojí vlastní vzpomínku na krčmu si odnesl i Vítek Havliš z Generali, když těsně před odjezdem spadl na schodech a s těžkým výronem kotníku skončil v nemocnici. „Léčba potrvá několik týdnů, ale pak vám to všem vynahradím,“ slibuje Vítek.

Na poslední společný večer si pořadatelé zájezdu nechali v rukávu opravdové eso. Tím bylo noční sáňkování na nedaleké speciální sáňkařské dráze. Adrenalinová jízda na zmrzlém sněhu a skvělá zábava, podpořená horkým svařákem – kombinace, na kterou budou všichni dlouho vzpomínat.

Letošní  zimní Leaders Club s Generali nastavil laťku hodně vysoko a vy se už teď můžete podívat na několik fotek a také se těšit na video z akce, které pro vás v tuto chvíli připravujeme.

134

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: