Den otevřených dveří v Prague Gate

Simona Mrázková | 29. 5. 2013 | Vstoupit do diskuze

Dlouho očekávaný Den otevřených dveří, na který jsme se všichni těšili, je zde. Již včera probíhal intenzivní úklid, v právním oddělení dokonce vyzdobili kancelář novými obrazy. Připravili jsme pro vás on-line reportáž hodinu po hodině, aby i ti, kteří se sem náhodou nedostali, nepřišli o vše.

Středa 29. května je hektická. Kromě Dne otevřených dveří se na chodovské Prague Gate koná instalace bez mála půltunového loga Partners na střechu budovy. O tom ale později.

9:00 - Přichází první návštěvnice Lenka Ličková, Consultant. Má naplánováno přidat se ke komentované prohlídce Katky Palkové.

První návštěvnice Lenka Ličková, Consultant                       

9:15 - Tisková mluvčí Viola Baštýřová se srdečně zdraví s návštěvníkem číslo 2 Davidem Rojkem. Jste svědky naprosto zanedbatelného výškového rozdílu.

 Viola Baštýřová s Davidem Rojkem

9:45 - Recepce se postupně začíná zaplňovat tak, aby mohla komentovaná prohlídka Katky Palkové začít.

 Co je tam tak vtipného?

Aby se návštěvníkům dobře vstřebávaly informace, přichystali jsme úctyhodný počet chlebíčků, koláčků a jiných dobrot a nápojů.

 Mhmmm!

10:00 - Katka Palková zahájila dnešní Den otevřených dveří proslovem v multimediální místnosti F1, ve kterém vyzdvihla práci centrály a jednotlivých oddělení, představila podrobně strukturu společnosti a pohovořila o aktuálních tématech, která se na centrále řeší. Poté se zájemci společně s ní a s Violou Baštýřovou vydali na prohlídku jednotlivých oddělení.

 Katka Palková

Zahájení

10:30 - Zástupci jednotlivých oddělení představují činnost úseků i zaměstnanců centrály. Hosté průběžně vznášejí dotazy na to, co je zajímá. Tak například v právním úseku návštěvníky zajímalo, jak často chodí stížnosti klientů, které řeší Míša Vokurková. Opravdu je překvapilo, že je to každý den. Jak však poznamenal Vít Mikolášek, je to pětkrát méně často než u konkurence. 

 Vít Mikolášek představuje právní úsek

"Den otevřených dveří se mi líbil z toho důvodu, že jsem poznala lidi v centrále. Návštěvu bych doporučila každému nováčkovi, aby viděl, jak centrála funguje, co se tu řeší od reklamací až po reklamu. Tak nějak jsem si kvalitní podporu ze strany centrály představovala. Na rozdíl od kanceláří, se kterými jsem se setkala, to má opravdu úroveň," podělila se svými čerstvými dojmy Lenka Horáková, Consultant.

"Chtěl bych vám a celé centrále poděkovat za možnost absolvovat Den otevřených dveří na centrále. Bylo super propojit si ty „lidi z mejlů“ s konkrétními tvářemi a také se dovědět, jak to chodí. Ještě jednou díky a přimlouvám se za pravidelné opakování této akce alespoň jednou za rok," napsal nám posléze Martin Havránek, Senior Consultant.

11:30 – Zájemci si mohli domluvit i osobní konzultace.

Lucie krejzová ochotně odpovídá na dotazy

13:00 – Po poledni se v pražské centrále sešla druhá skupinka návštěvníků. Společně s Katkou Palkovou a Violou Baštýřovou si prošli postupně jednotlivá oddělení. Že komentované prohlídky byly dobrým nápadem se potvrdilo z reakcí přítomných. Všichni byli nadmíru spokojeni a shodli se, že nevážili často dalekou cestu zbytečně.

Zde reakce účastníků druhé prohlídky:

Jiřina Švecová: „Ráda bych zdůraznila, že v Partners se, na rozdíl od mého předchozího působiště, setkávám s lidským přístupem a profesionalitou. Velmi si také cením toho, že centrála vydělané peníze investuje do informačních systémů a rozvoje, tedy zpátky do sítě. Dnešní den mě nadchnul, lidé tu jsou usměvaví, příjemní, jsem ráda, že jsem s vámi.“

Ivo Gráf: „Šel jsem sem s očekáváním, že poznám lidi, se kterými mohu do budoucna spolupracovat, to se mi podařilo. Lidé tu jsou velmi příjemní a usměvaví a moc oceňuju možnost takto se ztotožnit s firmou a se značkou. Dává mi to motivaci  a ještě větší jistotu pro nábor a práci s klienty. Rozhodně doporučuju.“

Jozef Kobza: „U jiných finančních firem jsem tuto možnost neměl, tu mělo jen pár vyvolených.“

Jozef Kobza, Jiřina Švecová a Ivo Gráf

Štěpánka Bumbálková: „Já jsem si chtěla ověřit, jestli systém a zázemí skutečně funguje, a to se mi podařilo.“

Štěpánka Bumbálková

Matěj Kobr: „Já jsem se chtěl podívat, jak centrála funguje a ujistit se v tom, že působím v silné firmě. Ujistil jsem se o tom a cítím tu sílu za sebou.“

Matěj Kobr

Děkujeme za návštěvu a kolegům z centrály za věnovanou péči a čas. A těšíme se 5. června v Brně!

382

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: